SDS za večjo vlogo mestnega sveta pri odločanju

Jernej Pavlin: v Ljubljani mora čimprej priti do menjave oblasti

Ljubljanska SDS na letošnjih lokalnih volitvah ne nastopa s svojim županskim kandidatom, pač pa bodo, kot so dejali na včerajšnji predstavitvi programa, vse sile usmerili v čim boljši rezultat njihovih kandidatov za mestne svetnike in svetnice. Predsednik mestnega odbora stranke Anže Logar je dejal, da njihovo dosedanje delo daje obete za dober rezultat na volitvah.

Pravi Logar. Svetnica Mojca Škrinjar je poudarila, da bodo posebno skrb posvečali socialno in drugače ogroženim skupinam, tako mlajšim, ki iščejo službe kot starejšim, ki potrebujejo oskrbo. Dodala je, da si želijo živeti v čisti Ljubljani.

Svetnik Jernej Pavlin pa pravi, da v Ljubljani mora priti do menjave oblasti, Logar pa je tudi dejal, da si bodo prizadevali za sodelovanje z vsemi strankami v mestnem svetu. Stališče je podobno stališču županskega kandidata Damjana Damjanoviča, ki je dejal, da bo v primeru zmage oblikoval široko koalicijo, v katero bo povabil vse stranke. A Logar Damjanoviča vsaj zaenkrat še ne želi podpreti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *