Facebook ukinja sinhronizacijo fotografij

Facebook ukinja sinhronizacijo fotografij na mobilnih aplikacijah. Aplikacija Photo Sync je uporabnikom omogočala samostojno nalaganje fotografij. Uporabnik je med naloženimi fotografijami sam izbral, katere želi javno objaviti na družbenem omrežju, saj so bile samodejno nameščene kot zasebne. 10. 1. 2016 bo Facebook to funkcijo ukinil, zato vse uporabnike poziva, da si namestijo samostojno aplikacijo Moments. #zanimivost