Vremenska napoved

Danes dopoldne se bo od zahoda oblačnost postopno povečala. Na zahodu se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki bodo do poldneva vse pogostejše in se širile proti osrednji Sloveniji, popoldne pa še vzhodneje. Predvsem v zahodnih in severozahodnih krajih bodo krajevno tudi močnejši nalivi. Na severovzhodu in jugovzhodu bo do večera povečini suho. Zapihal bo južni do jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 28 stopinj C.

Ponoči bo dež z nevihtami zajel vso Slovenijo in do jutri zjutraj marsikje ponehal. Padavine bo na severovzhodu spremljal okrepljen severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, na Primorskem od 14 do 18 stopinj C.

Jutri bo spremenljivo oblačno, predvsem v osrednji Sloveniji dopoldne pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in deloma osrednji in južni Sloveniji se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte, zvečer pa bodo padavine od severa prehodno spet zajele večji del Slovenije, zapihal bo tudi okrepljen severni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, na Primorskem do 24 stopinj C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *