Kdo si upa na oder z Big Foot Mamo?

Prijave sprejemajo do 21. aprila

Skupina Big Foot Mama je lani izdala svoj sedmi studijski album z naslovom Izhod, iz katerega je do sedaj izšlo pet singlov: Slab spomin, Užitek na replay, Pot iz trnja, Umazan dež in aktualni Nor sigurno ne. V petek, 17. maja, ob prvi obletnici izida albuma Izhod, skupina v ljubljanskih Križankah pripravlja prav poseben koncert – namesto znanih glasbenih gostov in predskupin bodo z njimi na odru nastopili kar njihovi oboževalci oziroma Pet ta hudih.

Koncept Pet ta hudih ali Kdo si upa na oder z Big Foot Mamo? so nam fantje podrobneje predstavili na novinarski konferenci v Lepi žogi, kjer so oder najprej zavzeli Bad Boys Band. Fantje in dekle, stari od 9 do 14 let, so v živo odigrali skladbo Big Foot Mame Nisem več s tabo.

Na spletni strani pettahudih.bigfootmama.net, kjer bodo posnetki tudi sproti objavljeni, se vsi zainteresirani lahko prijavijo do nedelje, 21. aprila, ko bodo Big Foot Mama s pomočjo glasov ljudstva izbrali finaliste. Finale se bo zgodil 27. in 28. aprila v Ljubljani, ko bodo izbrani finalisti zaigrali skupaj z Big Foot Mamo, člani benda pa bodo potem določili zmagovalce, torej po enega pevca, solo kitarista, ritem kitarista, basista in bobnarja. Teh pet zmagovalcev oziroma Pet ta hudih bo nato 17. maja z Big Foot Mamo na odru Križank odigralo vsak po en komad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *