LeeLooJamais na novi turneji skrbijo za vse čute

Obljubljajo tudi koncert v prestolnici

Brežiška skupina LeeLooJamais je tokrat pripravila prav posebno turnejo, poimenovano LeeLooJamais Senses Tour. Turneja, na kateri bodo že znane skladbe predstavili v novi, akustični preobleki, jih bo v zadnjih mesecih letošnjega leta popeljala po slovenskih mestih in krajih, nadaljevala pa se bo tudi v prihajajočem letu.

Ime turneje Senses Tour ni izbrano naključno, saj bo poleg glasbeno-vizualnega dela na vseh koncertih poskrbljeno tudi za brbončice obiskovalcev. Turneja LeeLooJamais Senses Tour se je uradno pričela 7. novembra v Šoštanju in se bo nadaljevala decembra s koncerti v Radečah, Novem mestu, Krškem in Portorožu. Novi datumi in novi kraji bodo znani še v letošnjem letu, LeeLooJamais pa obljubljajo, da bodo v sklopu turneje obiskali tudi Ljubljano.

Za pokušino tega, kako bodo že znane skladbe slišati na novi, LeeLooJamais Senses turneji, smo v Dvornem baru lahko prisluhnili tudi skladbi iz njihovega zadnjega albuma Excuse My Imagination, Still I Try. Nove koncertne datume Senses turneje bodo LeeLooJamais objavljali na Facebooku in na spletni strani leeloojamais.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *