Tinkara Kovač končno napoveduje Best of album

Vsak je svoje sreče, hm, kovač. Tudi Tinkara, ki po trinajstih letih izvrstne glasbe vendarle napoveduje tudi svoj album največjih uspešnic. Best of album bo luč sveta ugledal v začetku novembra, na njem pa bo zapisanih devetnajst skladb, med njimi dve novi. Z eno od njih, Ljubezen je padla z neba, tudi napoveduje album, po katerem bo menda zajadrala tudi v malo drugačne, a še vedno rokerske vode…

6 thoughts on “Tinkara Kovač končno napoveduje Best of album

 1. Stvar okusa. Kar se mene tiče, se z lahkoto kosa z Natalie Imbruglia ali KT Tunstall pa še cel kup drugih. Nasploh bi lahko na prste ene roke preštel dobre rokerske vokalistke v Sloveniji. Tinkara je gotovo ena izmed njih. O njenih tekstih pa sploh ne bi, ker je malo tako dobrih.

  Ampak, kot rečeno: Stvar okusa 🙂

 2. @ admin
  jp, se strinjamo!
  škoda, da eni ljudje v naši mejhni sloveniji tega ne vidijo in jim ni jasno kaj vse tinkara pomeni npr. na tujem in s kom vse je sodelovala – jan anderson, robert plant, in cel kup italijanskih velikih izvajalcev. sej sodelovanja sama po sebi ne pomenijo nič a v takih primerih ne gre za plačana sodelovanja, kot je sama večkrat razlagala se s taki ljudmi zgodijo samo, če te tudi oni cenijo in spoštujejo. to se pa ne zgodi lih vsaki pojoči starletki a ne?
  no vse to na stran pa ima toliko hitov, ki jih toliko generacij pri nas pozna in vrti, in toliko naših mladih rokerc je prišlo za njo in jo bolj ali manj uspešno kopiralo in oponašalo, da je tudi zato razred zase.
  bravo tinkarca, pa čimprej tale best of nabawt! 🙂

 3. @janci: Ja, spisek glasbenikov, s katerimi je sodelovala, je zares impresiven. Je pa treba priznat, da ti njena glasba zaradi tega ni nujno všeč. Meni (khm, nam :)) je. Radu ni. Še dobro, da je na tem svetu cel kup glasbenikov, da vsak lahko najde nekaj zase.

 4. Tinkarino petje dojemam kot izumetničeno napihovanje. Sicer je zaznati njeno glasbeno izobrazbo in znanje pevske tehnike. Nima pa iz talenta izhajajoče lahkotnosti pri petju.
  Če je pa sodelovala z eminentnimi glasbeniki je pa to res lep uspeh zanjo.
  /ne pa tudi za glasbenike/.

 5. rado sori ti si pa en zagenjen wannabe pameten a ne????
  vseč-ne všeč to je eno in je prov, ti pa žališ in kritiziraš a najbrž sam nisi na glasbenem področju nič in si še manj naredu in pač živiš svoj zagrenjen lajf. dej sa mal skulirej pa če ne znaš cenit eno našo the best pevko al pa vsaj ji čestitat za album ta boljših hitov po tolkih letih kariere pol pa vsaj bodi modro tiho. hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *