Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih

Vzajemna nadaljuje sejemske predstavitve: najprej AGRA, zdaj še MOS

Spoštovane in cenjeni! Le še kak dan nas loči do otvoritve letošnjega sejma vseh sejmov, kakor prireditelji radi imenujejo Mednarodni obrtni sejem v Celju, na katerem bo nastopilo prek 1.000 razstavljavcev iz 34 ali celo več držav in kjer na 65.000 kv. metrih v tednu dni pričakujejo 150.000 obiskovalcev. Med sodelujočimi bo tudi Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, ki bo, tako kot so to uspešno opravili na nedavnem Kmetijsko živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, predstavila svojo dejavnost in nove zavarovalniške produkte.

Na sejmu AGRA so stojnico Vzajemne zdravstvene zavarovalnice – o čemer smo podrobneje že poročali v dveh prispevkih – z razlogom – organizirali v okviru sejemskega prostora Kmetijsko gozdarske zbornice. Tam smo se  pogovarjali s predsednico uprae gospo Marijo Milojko Kolar Celarc in z direktorjem Poslovne enote Murska Sobota gospodom Romanom Buzetijem.

Vzajemna se bo, kot že rečeno, predstavila tudi na 44. sejmu MOS v Celju, zato z namenom opozoriti na ta dogodek in na udeležbo Vzajemne na njem, znova objavljamo pogovor z vodjo murskosoboške poslovne enote. Mimogrede – medtem je Vzajemna po konstituiranju nove skupščine, s 30. avgustom dobila tudi nov nadzorni svet, ki ga sestavljajo Nežka Ivanetič, Aleksandra Podgornik, Brigita Ačimović, Boris Pipan in Ciril Smrkolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.