Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih

Vzajemna nadaljuje sejemske predstavitve: najprej AGRA, zdaj še MOS

Spoštovane in cenjeni! Le še kak dan nas loči do otvoritve letošnjega sejma vseh sejmov, kakor prireditelji radi imenujejo Mednarodni obrtni sejem v Celju, na katerem bo nastopilo prek 1.000 razstavljavcev iz 34 ali celo več držav in kjer na 65.000 kv. metrih v tednu dni pričakujejo 150.000 obiskovalcev. Med sodelujočimi bo tudi Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, ki bo, tako kot so to uspešno opravili na nedavnem Kmetijsko živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, predstavila svojo dejavnost in nove zavarovalniške produkte.

Na sejmu AGRA so stojnico Vzajemne zdravstvene zavarovalnice – o čemer smo podrobneje že poročali v dveh prispevkih – z razlogom – organizirali v okviru sejemskega prostora Kmetijsko gozdarske zbornice. Tam smo se  pogovarjali s predsednico uprae gospo Marijo Milojko Kolar Celarc in z direktorjem Poslovne enote Murska Sobota gospodom Romanom Buzetijem.

Vzajemna se bo, kot že rečeno, predstavila tudi na 44. sejmu MOS v Celju, zato z namenom opozoriti na ta dogodek in na udeležbo Vzajemne na njem, znova objavljamo pogovor z vodjo murskosoboške poslovne enote. Mimogrede – medtem je Vzajemna po konstituiranju nove skupščine, s 30. avgustom dobila tudi nov nadzorni svet, ki ga sestavljajo Nežka Ivanetič, Aleksandra Podgornik, Brigita Ačimović, Boris Pipan in Ciril Smrkolj.

Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih Meritve zdravstvenih parametrov tudi na sejmih

Oznake:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *