Novi zavarovalniški produkti predstavljeni na 44. MOS v Celju

Konstitutivna seja novega nadzornega sveta Vzajemne zdravstvene zavarovalnice

Iz Vzajemne so sporočili, da se je danes na prvi seji sestal novi nadzorni svet te  zdravstvene zavarovalnice, ki je bil imenovan, kakor smo pred dnevi že poročali,  na 19. skupščini zavarovalnice, oblikovane v skladu z novim zakonom. Ob postopku konstituiranja so izvolili tudi predsednico in njeno namestnico, seznanili pa so se tudi s poslovanjem  družbe in načrti za njen razvoj.

Za predsednico nadzornega sveta so izvolili mag. Aleksandro Podgornik, za njeno namestnico pa Nežko Ivanetič, nadzorni svet sestavljajo še Brigita Aćimović, Boris Pipan in Ciril Smrkolj ter predstavnika delavcev Darja Korpar in Primož Igerc.

Vzajemna – kljub zahtevnim nalogam uskladitve statusa in delovanja z novim zakonom, posluje po načrtih. Tako te dni v Celju na 44. mednarodnem obrtnem sejmu predstavljajo dva nova zavarovalniška produkta, namenjena nezgodnemu zavarovanju otrok in nezgodnemu zavarovanju starejših ter pospešujejo akcijo Vzajemna Mladi. Na njihovem razstavnem prostoru v reprezentativni hali »K« smo obiskali gospo Damjano Jager, direktorico celjske poslovne enote in se z njo pogovarjali o novih produktih, sejemskem obisku ter akcijah, ki so jih pripravili v teh sejemskih dneh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *