Rokerji zaključujejo Rock’n’roll ekskurzije II

rnrekskurzija-2Sausages, Billysi in Hamo & Tribute To Love v soboto, 29. marca ob 21h, napovedujejo veliki finale druge Rock’n’roll ekskurzije. Rokersko karavano, ki je že obiskala 8 različnih krajev po Sloveniji, zadnji postanek čaka v Ljubljani v Biljardni hiši.

Energični Sausages, očarljivi Billysi in karizmatični Hamo & Tribute 2 Love so popoln trojček z različnimi niansami, ki skupaj poskrbijo za popolno dozo rocka in povečan utrip srca. Na koncertu boste lahko slišali številne, nekoliko starejše uspešnice, pa tudi še povsem vroči single Scotch skupine Hamo & Tribute 2 Love. “RNR trojček” je na vseh ekskurzijah do sedaj poskrbel za dober žur in odlično vzdušje, vedno pa je bilo čutiti tudi ogromno sinergije med izvajalci in njihovimi oboževalci. Ob prihodu vas bo pričakal “welcome drink” zvestega spremljevalca vseh RNR ekskurzij – Jack Daniels!

Vstopnina na dan koncerta: 10 €

PREDSTAVITVE BENDOV
Sausages
Skupina Sausages, rockerski duh v prvi osebi. Po šestih letih premora ter novimi skladbami so lani oktobra in novembra izpeljali uspešno, pionirsko Rock’n’roll ekskurzijo. Zadovoljijo predvsem tiste, ki jim po žilah teče prvinski, pekoč in emocionalno nabit rock’n’roll.
Aktualni single: Sausages – Spolna prjatla
Youtube: http://youtu.be/mOH25BVp5NE

Billysi
Billysi (prej Billy’s Private Parking) igrajo avtorsko glasbo melodičnega rocka. Znani so po številnih radijskih uspešnicah, kot so: Brez besed, Ime, Hello hello, Neon, Preberi me, Ljubljana, Preženi oblake, Kaos, Orion, itd. Aktualni single je naravnan na naravno, zdravilno frekvenco (A=432 Hz).
Aktualni single: Billysi – Sanjska

Hamo & Tribute 2 Love
Zasedba Hamo & Tribute 2 Love igra blues, soul in klasični rock. Navdih fantje iščejo v bogati dediščini rokenrola. Vrsta avtorskih skladb tako učinkuje kot prosto plavajoči glasbeni arhiv, segajoč vse do 40. in 50. let 20. stoletja, v katerem lahko poslušalci odkrivajo temeljne glasbene vzorce, na katerih sloni sodobna popularna godba.
Aktualni single: Hamo & Tribute 2 Love – Scotch
Youtube: http://youtu.be/jgkAZxeUUxA

Leave a Reply

Your email address will not be published.