Boj za kolajne v olimpijski Sveže z mreže

Tekmujejo The Klaxons, Paolo Nutini ter Joan as a Policewoman

Potem, ko je Slovenija postala olimpijska velesila merjeno po BDP, je seveda logično, da se boj za kolajne nadaljuje. Ena od disciplin sliši na ime Sveže z mreže in je na Radiu KAOS na sporedu vsak petek. V živo ste slišali tri favorite in nekaj drugih sodelujočih tekmovalcev, do vključno ponedeljka pa lahko vplivate na razdelitev kolajn. Poslušajte miks in glasujte po svoji vesti.

[socialpoll id=”2188447″]


Foster The People se po skoraj treh letih premora vračajo s prvim singlom, “Coming Of Age”, ki napoveduje njihovo drugo, nekoliko bolj kitarsko obarvano plato “Supermodel” (izide 18. marca). Če so vam iz prejšnje plate “Torches” bili všeč predvsem komadi “Call It What You Want” in “Helena Beat”, potem bo zvok, ki so ga obrali Mark Foster in klapa balzam za vaša ušesa.

Klaxons so po precej neuspešnem drugem albumu Surfing the Void kar hitro začeli s snemanjem novega materiala, a je vseeno minilo več kotdve leti, da so nam v posluh poslali svoj novi single, na katerem so sodelovali z britanskim producentskim duom Gorgeon City.

Po krajšem premoru HAIM pošiljajo v eter že peti single s svojega albuma Days are Gone. Svojemu repertoarju so dodale še par zanimivih priredb, poleti pa upamo, da jih ujamemo na kakšnem festivalu v bližini.

Joan Wasser bo v kratkem izdala svoj četrti album The Classic, preden pa je začela s solo kariero, so jo kot violinistko najemali Lou Reed, Sheryl Crow, Elton John, The Scissor Sisters, Antony and the Johnsons, Rufus Wainwright in mnogi drugi.

Selektor prve jakostne skupine Tomaž P. je pripisak tudi nekaj osnovih domislic o današnjih tekmovalcih, upoštevanje koncertnih zapovedi v nadaljevanju pa je itak samo po sebi umevno. Pa lep vikend! :mrgreen:

ANNA CALVI 27. 02. KINO ŠIŠKA
FRANK TURNER 07. 03. KINO ŠIŠKA
BLOOD RED SHOES 01. 04. KINO ŠIŠKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *