Pustna anketa in krofi v Sveže z mreže

Aloe Blacc, Brenton in Lisa Stansfield

Na pustni petek so maškare obiskale tudi oddajo Sveže z mreže. No, če za maškare štejete dva zaraščena voditelja oddaje, ki sta vam nudila izbor glasbe, dehteče kot – pustni krof. Tomaž P. je tako med favorite postavil Aloa Blacc, Bretone in Liso Stansfield. Sluhajte miks, berite o favoritih in enega izberite. Zmagovalca bomo zavrteli v torek.

Aloe Blacc v sodelovanju z Aviciijem z albuma Lift Your Spirit predstavlja hitič “The Man”

Breton sprva kot multimedijski kolektiv, poznan predvsem po remixih zaTricky, Alt J, The Temper Trap, Lana Del Rey, Local Natives in ostale. Poslušamo prvi singl s plate War Room Stories z naslovom Got Well Soon.

Nova stvaritev Lise Stansfield po daljšem času mirovanja z naslovom Seven, ni zares njena sedma studijska plata, ampak že osma. Že več kot dve desetlji sodeluje pri ustavrjanju tudi z Johnom Robinsonom in Jerryjem Hejem, ki sta prav tako sodelovala z Michaelom Jacksonom pri platah Off the Wall, Thriller in Bad. 47 letnici je daleč najbolj uspel met že leta 1988 z plato Affection, tokrat pa predstavljamo že drugi singl Carry On s plošče Seven, ki je izšla konec letošnjega januarja.

[socialpoll id=”2189536"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *