Zaveze

Uredniška politika

Varstvo podatkov

Enake pravice za vse

Pritožbe


Uredniška politika

Radio KAOS zagotavlja neodvisno novinarstvo, ki zagotavlja kvalitetne in poglobljene informacije s področja umetnosti in kulture, kreativnega sektorja na splošno ter povezanih sfer. Radio vsebinsko pokriva širše območje mesta Ljubljana, ob zavedanju da se kultura ne konča na občinskih ali državnih mejah, pač pa se vije skozi vse pore družbe in skozi vse družbe.

Radio KAOS skozi poročanja, pogovore, kritike in analize prevprašuje in prikazuje aktualno stanje na v kreativnih sferah.

Ker verjamemo v to, da smo lahko vedno boljši, se ne bojimo inovacij in poskusov, tako s tehničnega kot z vsebinskega vidika. Vidimo se kot neke vrste medijski laboratorij.

Pri našem delu upoštevamo kodeks Društva novinarjev Slovenije in siceršnja načela dobrih medijskih praks.

Varstvo podatkov

Na naši spletni strani ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Podatke, ki nam jih boste morebiti posredovali v postopku siceršnje komunikacije z nami bomo obravnavali skladno z zakonodajo in določili GDPR.

Enake pravice za vse

Na Radiu KAOS trdno verjamemo v to, da imamo vsi ljudje enake pravice, zato se aktivno izogibamo kakršnikoli diskriminaciji na podlagi spola, spolne usmerjenosti, etnične ali verske pripadnosti ali drugih kriterijev, ki bi lahko marginalizirali posameznika ali skupino ljudi. Hkrati se trudimo po svojih najboljših močeh dajati prostor pripadnikom vseh družbenih skupin.

Pritožbe

Če menite, da naše poročanje ni bilo v skladu z našimi zavezami ali imate na naše delo pripombe, pritožbe ali pohvale nam lahko pišete na urednistvo@radiokaos.info ali nas pokličete na številko 01/2429620.