Vremenska napoved

Danes bo v zahodni in osrednji Sloveniji oblačno, proti vzhodu pa bo dopoldne še dokaj sončno, popoldne se bo počasi tudi tam oblačnost povečala. Dopoldne bo v zahodnih krajih začelo deževati, dež se bo sredi dneva in popoldne postopno razširil nad osrednjo Slovenijo in naprej proti Koroški. Ob morju bodo tudi posamezne nevihte, predvsem na zahodu bodo krajevno možni tudi močnejši nalivi. Na vzhodu bo do noči večinoma suho. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 24, v severozahodnih krajih okoli 13 stopinj C.

Ponoči se bo na območju Gornjesavske doline meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 1400 m. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.

Jutri bo oblačno, popoldne se bo oblačnost na Primorskem trgala. Občasno bo ponekod v notranjosti Slovenije še rahlo deževalo, najverjetneje v vzhodnih krajih. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja, ki bo zvečer oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, ob morju in na Goriškem okoli 14, v Gornjesavski dolini okoli 4, najvišje dnevne od 12 do 18, na Primorskem do 22 stopinj C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.