Oddaje in rubrike

AKTUALNO

Program Radia KAOS sestavljajo vodeni program, redne rubrike in avtorske oddaje. Med slednjimi so trenutno aktualni KAOS v ateljeju in Trubarjeva taberna, dve avtorski oddaji, ki ju pripravlja Andrej B. Pengov in Sofinancira ministrstvo za kulturo RS, pa tudi Tedenski vodnik po prodajalni bučk, redni aktualno-politični komentar, ki ga piše Človek Lubenica.

Poleg tega vas ekipa Radia KAOS vsak dan popelje novice in servisne informacije (ob 8.15, 9.45, 10.45 in 11.45), ponudi pa vam tudi pregled včerajšnjega dne (Včerajšnji KAOS, ob 8.30), pregled športa (Vmesni čas, 8.45), borzni pregled (ob 9.30) in napovednik kulturnih dogodkov (Čisto kulturni pregled, ob 10.30)

RECITAL PREŠERNOVE POEZIJE

Od leta 2002, se pravi od ustanovitve dalje sta Radio KAOS in njegova ekipa zasnovala in izvedla vrsto oddaj in drugih odmevnih projektov, med katerimi je gotovo najpomembnejši vsakoletni Recital Prešernove poezije, ki ga propravljamo skupaj z Združenjem dramskih umetnikov Slovenije. Recital je leta 2008 doživel že svojo enaindvajseto inkarnacijo, Radio KAOS pa je posnel, v živo prenašal in objavil zadnjih pet. Veselimo je tudi vseh prihodnijh recitalov, saj so postali nepogrešljiv del ljubljanske kulturne ponudbe in ponosni smo, da smo vsako leto znovalahko del tega projekta.

DRUGE ODDAJE IN PROJEKTI

Med številnimi oddajami, ki so oblikovale program Radia KAOS in mu dale svojstevno noto gotovo spadata oddaji A propos avtorja Francija Kaplerja in SP3 Velikega Beštijana, pa tudi Klasični KAOS Luke Culiberga. Vse tri so bile edinstvene tako po vsebini kot tudi po obliki. Z veseljem jih še vedno delimo z vami

Sicer pa se ekipa Radia KAOS ponosno podpisuje pod vse naslednje oddaje in projekte.