Telekom in Mobitel otrokom podarila štirideset računalnikov

Podelitev na svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe.

V Telekomu Slovenije in Mobitelu so se odzvali prošnji humanitarnega društva Lions kluba Ljubljana, da ob 20-letnici delovanja kluba ter hkrati tudi slovenskega lionističnega gibanja podarijo dvakrat po dvajset računalnikov ustanovam, ki jih potrebujejo.

Je ob današnji podelitvi dejal Miro Bogataj, predsednik komisije za socialna vprašanja pri Lions klubu Ljubljana. Prejemniki zbranih računalnikov so varstveno delovni center Tončke Hočevar v Ljubljani, CUDV Dolfke Boštjančič z Iga, Zavod za usposabljanje Janeza Levca v Ljubljani in Zavod za gluhe in naglušne v Ljubljani. Naštete ustanove so dobile namizne računalnike. Prenosni računalniki pa so bili podarjeni osnovnim šolam iz skoraj vseh slovenskih regij: OŠ Lesično, OŠ Mojstrana, OŠ Vinica, OŠ Mislinje in OŠ Ivana Bačiča iz Marezig.

Računalnike sta podelila direktor prodaje in marketinga v družbi Mobitel Danilo Tomšič in Uroš Blažica, direktor Sektorja prodaja v Telekomu Slovenije. V imenu obdarovancev se je za donacijo zahvalila ravnateljica centra Dolfke Boštjančič Valerija Božan. Podelitev, ki jo je vodila predsednica Lions kluba Ljubljana in vodja Telekomove službe za odnose z javnostmi Darinka Pavlič Kamien so simbolično izvedli na svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *