Za popotniško avanturo vam (morda) dajo osem tisoč evrov

Natečaj Share Dunlop Spirit. Življenje se začne zunaj vaše cone udobja

Družba Dunlop do 12. maja v okviru natečaja Share Dunlop zbira predloge najbolj norih popotniških avantur, najboljša med njimi pa bo drznemu popotniku prinesla osem tisoč evrov, s katerimi jo bo moral tudi izvesti.

Na natečaj se lahko s svojim načrtom potovanja prijavi kdorkoli, edini resni pogoj je, da v avanturo vključite deset od dvajset predlaganih Dunlopovih avantur. Te morate, če ste izbrani, med potovanjem tudi izvesti, pravi Romana Stare. Denimo to, da morate domorodce naučiti peti Zdravljico.

Svoj popotniški načrt lahko oddate na Dunlopovi spletni strani, med vsemi prijavami pa bo štiričlanska žirija izbrala deset najboljših. O teh pa bo nato do 14. junija odločal glas ljudstva s spletnim glasovanjem. Poleg Romane so v žiriji še ledni plezalec Klemen Premrl ter popotnika Katja Kern in Matej Meglič, ki sta pred kratkim končala avtomobilistično osidejado od Tržiča do Mongolije.

Življenje se začne zunaj vaše cone udobja, je v pogovoru povedal Klemen. A to ne pomeni, da morajo biti vaše avanture vratolomne ali se odvijati na Anarktiki. Ali morda celo oboje. Tudi po Sloveniji se najde kakšna divja tura, pa še zs poučevanjem Zdravljice bo malo težav. Dosti manj kot, denimo, v Patagoniji 😉 Klik na video je obvezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.