Že 250.00 članov Telekomovega programa zvestobe

Mihaela Kogovšek, nagrajenka: V program zvestobe Telekoma Slovenije sem se včlanila zaradi želje po prihranku in enostavne uporabe. Nagrade res nisem pričakovala in sem je zato še toliko bolj vesela. Tablica bo zelo prav prišla za domačo uporabo in prosti čas.

Telekom je v teh dneh zabeležil 250.000 člana Programa zvestobe. Pravzaprav članico. To je gospa Mihaela Kogovšek iz Dragomera, ki ji je Telekom Slovenije ob tej priložnosti v Telekomovem centru v Cityparku v Ljubljani podaril tablični računalnik Galaxy Tab S2 9.7 WiFi.

In kaj je Telekomov program zvestobe? To je zbiranje točk ugodnosti, ki jih lahko uporabniki izkoristijo za ugodnejši nakup različnih izdelkov in storitev družbe. Med drugim omogoča brezplačni ogleda vsebin na zahtevo, dodatni zakup prenosa podatkov ali sporočil SMS/MMS, polnitev računa Mobi brez doplačila, nakup izbranih izdelkov na obroke, popust na računu za telekomunikacije ali popust pri nakupu v E-trgovini in v Telekomovih centrih.
Gospo Kogovšek, ki se je za sodelovanje v tem programu odločila predvsem zaradi želje po prihranku in enostavne uporabe, je darilo nadvse presenetilo in razveselilo. Še posebej pa so bili darila veseli njeni trije sinovi. Vesna Petrovič Žargi, vodja Telekomovih centrov v Ljubljani, je dodala, da so v Telekomu Slovenije zadovoljni, ker lahko s člani programa zvestobe gradijo neposreden odnos ter tako ponudijo njihovim željam prilagojene ugodnosti.(Vir: PR Telekom Slovenije)

Leave a Reply

Your email address will not be published.