S.A.R.S in Lollobrigida skupaj v Cvetličarni

sars lollobrigida cvetičarnaV ljubljansko Cvetličarno 13. novembra prihajata najpopularnejši balkanski skupini nove generacije – S.A.R.S. in Lollobrigida in obljubljata nepozaben klubski večer.

Sveže amputirana roka Satrianija ali krajše S.A.R.S. je svojevrstna kombinacija popa, rocka, reggaa, hip-hopa in bluesa, ki se odlično prepleta z elementi tradicionalne srbske folk glasbe. Drugi album Perspektiva, ki ga predstavljajo na turneji je poskrbel za uspešnice ko so Perspektiva, To rade in Ratujemo ti i ja, ravno zdaj pa so izdali še videospot za skladbo Dane brojim! Odkar so leta 2008 prejeli Popboks za najboljšo debitantsko skupino in najboljšo pesem leta se njihova prepoznavnost strmo vzpenja, vrhunec pa se obeta naslednji mesec, ko pripravljajo svoj prvi veliki samostojni koncert v Domu sportova v Zagrebu.

Če smo za definiranje S.A.R.S. potrebovali 6 glasbenih stilov, je definirati Lollobrigido še težje. Elektro pop kič, disko punk in fancy poprock so žanri s katerimi opisujejo ženski vokalni duo, ki poje in poplesuje na ritme hitov Ja se resetiram, Bivša cura in Miss Right and Mr Wrong, Moj dečko je gej. Leta 2009 so prejeli MTV nagrado za najboljšo skupino v regiji, s svojimi hitrimi plesnimi beati, bizarnimi teksti in fantastično energijo na nastopih, pa so redni gosti festivalov Exit, Sea dance, Terraneo, Beerfest, Hartero in Summerfest.

Cene vstopnic:
predprodajna cena : 18,00 EUR;
cena na dan koncerta: 22,00 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *