Dobra država vlaga kandidature za novo mestno oblast v Ljubljani

Pet pred dvanajsto in kak dan pred iztekom roka stranka Dobra država vlaga kandidature za ljubljanskega župana in mestni svet.

V vabilu na današnje srečanje ob vložitvi kandidatur pred vhodom v Upravno enoto na Adamič-Lundrovem nabrežju sporočajo, da bo poleg kandidata za župana Ljubljane Smiljana Mekicarja in kandidatov z liste, ki ima v nasprotju z ostalimi operativen, neideološki program, na dogodku sodeloval tudi predsednik stranke Dobra država, prof. dr. Bojan Dobovšek, ki bo predstavil zahteve Dobre države po enakopravnem medijskem obravnavanju vseh kandidatov in strank ter ureditvi delovanja agencij za merjenje javnega mnenja, ki so postale nenadzorovan instrument politične promocije.

Kandidata Mekicarja so sicer predstavili na ljubljanski železniški postaji 25. septembra, kjer smo z njim in s predsednikom stranke posneli priložnostna predstavitvena pogovora; najprej pa smo govorili s Smiljanom Mekicarjem, predsednikom Sveta Četrtne skupnosti Črnuče, dolgoletnim podjetnikom, z večletnimi izkušnjami v medijih, marketingu in turizmu ter sedaj že s 13 letni delomi v državni upravi, na ministrstvu za gospodarstvo, elektronskih komunikacijah in zdravstvu. Mekicar je torej kandidat stranke Dobra država za župana Ljubljane. Naš drugi sogovornik pa je bil predsednik te stranke dr. Bojan Dobovšek. Z njim in s Smiljanom Mekicarjem se je za Radio KAOS pogovarjal Andrej Pengov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *