Madama Butterfly se bo v ljubljanski Operi začela ob 17:30

V SNG Opera in balet Ljubljana se predstave običajno začenjajo ob 19:30; Madama Butterfly pa se bo zaradi nastopa mladoletnega otroka začela dve uri prej, torej ob 17:30.

Iz SNG Opera in balet Ljubljana so nas prosili, da objavimo sporočilo, v katerem občinstvo opozarjajo na pomembno spremembo v zvezi z začetkom šestih ponovitev opernih predstav Madama Butterfly, ki bodo na sporedu med 29. februarjem in 9.majem (februarja ena, tri v marcu in dve v začetku maja).

Madama Butterfly se bo v ljubljanski Operi začela ob 17.30

Slovensko narodno gledališče Opera in balet Ljubljana obiskovalce prijazno obvešča, da morajo zaradi Zakona o delovnih razmerjih in skladno s stališčem ministrstva, pristojnega za delo, napovedane predstave opere Madama Butterfly 29. februarja ter 2., 4. in 7. marca, v kateri nastopa tudi mladoletni otrok, prestaviti na zgodnejšo uro. Predstave se bodo začele ob 17.30.

Vse obiskovalce prosijo za razumevanje in sporočajo, da bodo tistim obiskovalcem, ki so že kupili vstopnice za predstave v omenjenih terminih in jim nova ura začetka predstave ne ustreza, vrnili kupnino.

Več informacij obiskovalci dobijo na blagajni gledališča. Dosegljivi so na e-naslovu blagajna@opera.si ali telefonski številki 031 696 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *