Športna, zabavna, vznemirljiva nedelja na hipodromu v Stožicah

Ljubljanska milja, Kasaški derbi in Velika nagrada Ljutomerski kasač bodo tri od osmih dirk, ki jih KK Stožice prireja to nedeljo na ljubljanskem hipodromu. Pripravljajo zanimivo spremljajoče dogajanje in poseben program za otroke, poznavalci in iskalci sreče pa se bodo lahko preskusili tudi v kasaških stavah.

Kasaška zveza Slovenije in Kasaški klub Stožice sta pred nedeljskim velikim dogodkom, ko bo na osmih dirkah nastopilo 65 kasačev in prav toliko konj in kjer bodo tri najpomembnejše dirke te sezone, pripravila v ljubljanski Aleji javno novinarsko konferenco ter žrebanja startnih mest za 33 Kasaški derbi in Ljubljansko miljo.

Z novinarske konference smo pred dnevi že poročali, tokrat pa objavljamo posnetek nagovora predsednikov organizatorja Kasaškega kluba Stožice g. Viktorja Dolinška in Kasaškega rejskega združenja Slovenije g. Andreja Košaka ter skrajšani posnetek obeh žrebanj. Prireditev sta povezovala Eva Lozina in neumorni ter za kasaško srenjo nepogrešljivi  Branko Hrga.

V glasbenem programu, ki je lepo dopolnjeval torkovo poznopopoldansko dogajanje v Aleji pa sta s popularnimi domačimi in tujimi popevkami nastopila Urška Strnad in Gregor Vovk, člana zasedbe Big band Grosuplje.

Prispevek je za Radio KAOS pripravil Andrej Pengov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *