Bacek Jon v Kinodvoru in druge počitniške aktivnosti

Pestro bo tudi na Ljubljanskem gradu in Pionirskem domu

Ena od lokacij, kjer otrokom med zimskimi počitnicami nikakor ne bo dolgčas, je Kinodvor. Če ste bili dovolj hitri, ste vaši deci že zagotovili vstopnico za jutrišnjo lutkovno delavnico ali sredino stripovsko delavnico, ki bosta sledili ogledu filma o Backu Jonu (ki ga sicer priporočamo tudi staršem). Še vedno pa so na voljo vstopnice za četrtkovo kombinacijo filma Gašper in Petra na zimskih počitnicah, ki mu bo sledil obisk Narodne galerije, pa tudi na delavnico Kako nastane pravljica jih lahko odpeljete, če v soboto nimate drugih načrtov.

Mladi zmaji med počitnicami organizirajo aktivnosti za mularijo med 10 in 18 let. Na polno se bo te dni dogajali v četrtnih mladinskih centrih v Zalogu, Šiški, Črnučah in za Bežigradom, morda pa se najde tudi kakšno prosto mesto za katerega od načrtovanih izletov na smučišča, sankališča ali kopališča.

Pionirski dom v počitniškem času organizira likovno oziroma gledališko šolo, ki sta primerni za otroke od 6. leta starosti, potekata pa na Vilharjevi 11 vsak dan med 7.30 in 16.30 uro.
Med šolskimi počitnicami se lahko starši in otroci udeležijo aktivnosti tudi na Ljubljanskem gradu. Danes so tako spoznavali Ljubljanski grad njegovo zgodovino, jutri se lahko podajo na razburljivo iskanje zaklada, v sredo pa bodo spoznavali še življenje vitezov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *