Janković napoveduje nove rušitve

Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji novinarski konferenci ponovil svoje včerajšnje stališče, da je rušitev črnih gradenj za Savo pri Črnučah upravičena in pravilna. Zavrnil je tudi možnosti za nadaljnje pogovore, rekoč da so lastniki stavb že več kot leto dni vedeli, da bo rušitev prišlo. Župan dodaja, da se bo – če bo kateri od lastnikov dokazal, da je njegova gradnja legalna – opravičil in poravnal škodo. A prepričan je, da so popolnoma vse zgradbe zgrajene na črno. Po zaključenem rušenju bodo na Savo uredili začasne vrtičke, nato pa začeli graditi športno rekreativni park. Hkrati pa je župan Janković napovedal tudi začetek urejanja vrtičkov v Podutiku in na Rakovi Jelši.

3 thoughts on “Janković napoveduje nove rušitve

  1. Ali ta Janković sploh kaj čuti za sočloveka? Kako bi se on počutil, če bi njemu kdo porušil kaj njegovega?

  2. Tu se še enkrat vidi, kakšen kreten je in človek brez vsake …saj ne vem kao bi to povedal. On bi se enostavno opravičil in poravnal škodo. Pa kdo si ti Janković da se delaš norca iz navadnih ljudi, ki so celo življenje garali in nekaj delali za sebe, za svoj dobrobit, spostitev in konec koncev da si pridelajo nekaj zelenjave. Na zgornji komentar, kako bi se on počutil…ja kako, nič, naredil bi kakšno parkirišče več, pobral denar in si postavil nov objekt.

  3. Ne boš urejalč športno rekreativnega parka, ker če vrtovi ne smejo biti potem tudi tega parka nebo. To naj ti bo jasno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.