Obstrukcija zaradi zapore mestnega središča

Pred mestno hišo se je pred današnjo sejo mestnega sveta zbralo približno sto občanov, ki so ob podpori prvič združene opozicije nasprotovali sprejetju odloka o cestno-prometni ureditvi, ki bi dokočno uredil zaporo mestnega središča. Jedri problema so dostopi stanovalcev mestnega središča, ki trdijo, da so jim na ta način kratene pravice, saj naj ne bi mogli z avtomobili dostopati do svojih stanovanj

[coolplayer]
ftp://217.72.76.71/prispevki/20071203_mol.wma
[/coolplayer]

3 thoughts on “Obstrukcija zaradi zapore mestnega središča

  1. Po mojem Zoki ne ravna najbolj modro, da v tem primeru agresivno nastopa, saj ima zagotovljeno podporo za zaporo mesta s skoraj vseh strani, na ta način pa ustvarja podobo, kot da je nekakšen diktator in tako tistih par centrašev lahko nastopa kot žrtev ne vem kakšne tiranije, sama uresničitev zaprtega centra pa se odmika.

  2. Imaš prav… težava je samo v tem, ker so se v preteklih mandatih stalno nekaj “pogajali” in “pogovarjali” ter “poskušali doseči rešitev”, premaknilo se ni pa nič.

  3. A tega Mezka (plešec, ki naklada o izgubi profita) pa ni motilo, ko mu je občina uredila okolico (tlaki,fasade sosednjih propadajočih hiš,osvetlitev itd)tudi z denarjem, ki bi nam v Šiški tudi prav prišel in se mu je iz tega naslova+ekskluzive cena nepremičnine dvignila za več deset ali stotisoč evrov. To ga pa nič ne moti? Logično je da opozicija izkoristi vsako napako in edino prav je tako, čeprav si z nekimi floskulami in smešnimi tožbami ki jih potem zgubijo kredilbilnost jemljeno pri meščanih,ki so vsaj solidno v glavi naštimani. Lahko bi vsi ti irharji malo stopili v kako večje tuje mesto v tujini pogledat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.