Vstopnice za nogometno tekmo na Stožicah že v prodaji

UEFA pohvalila stadion

Mestna občina Ljubljana in Nogometna zveza Slovenije sta danes tudi uradno potrdili in napovedali prvo nogometno tekmo na novem stadionu v Stožicah. Tekma bo, kot je znano, 11. avgusta, naša izbrana vrsta pa se bo pomerila z reprezentanco Avstralije. Vstopnice so že v prodaji na spletni strani nogometne zveze.

Župan Zoran Janković dodaja, da bo na dan tekme na voljo 1300 parkirnih mest, ki bodo namenjena povabljenim gostom in igralcem ter njihovim spremljevalnim ekipam, za ostale obiskovalce pa bodo pripravili prosta parkirna mesta. Generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije Aleš Zavrl pa je dejal, da je delegacija Evropske nogometne zveze UEFA že obiskala stadion v Stožicah in podala prve ocene objekta.

Objekt v Stožicah zaenkrat še nima uporabnega dovoljenja, a naj bi ga po besedah župana Jankovića dobil še pravočasno, ni to kljub temu, da naj bi po nekaterih informacijah komisija ministrstva za okolje ponovni ogled kompleksa načrtovala šele 9. avgusta.

One thought on “Vstopnice za nogometno tekmo na Stožicah že v prodaji

  1. Zdaj pa katolibani, janševiki in grimsoidi v akcijo: najprej za vstopnice v častni loži in nato pripravljati gavge za Jankoviča.

    Tak je desnosučni scenarij velikih SDS magov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *