Lekarna Ljubljana odprla enoto v Horjulu

V občini so imeli do sedaj težave z lekarniško oskrbo

Tako je župan Horjula Janko Jazbec včeraj opisoval težave, ki jih je imela njegova občina z lekarniško oskrbo. Ker je horjulska občina soustanoviteljica ljubljanskega javnega holdinga, se je povezava z javnim zavodom Lekarna Ljubljana ponudila kar sama od sebe. Direktor Lekarne Ljubljana Marjan Sedej je tako ob odprtju poslovalnice dejal, da bodo delo opravljali strokovno in z ljubeznijo.

Hkrati sta Sedej ni njegov pomočnik Matej Linke predala tudi za pet tisoč evrov donacij lokalnim društvom in organizacijam. Prejeli so jih horjulska gasilska zveza, eden najboljših in-line hokejskih klubov v državi Dinamiti, Osnovna šola in vrtec Horjul, društvi upokojencev Horjul in Vrzdenec, Prosvetno društvo Horjul ter Rdeči križ. Otvoritve se je udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

Dogodek je popestril ženski pevski zbor Lekarne Ljubljana, vse skupaj pa je minilo tudi v znamenju 65-letnice Lekarne Ljubljana, ki jo javni zavod praznuje letos. V novi enoti v Horjulu pa bodo ponujali tudi raznovrstne medicinske pripomočke, široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter pestro ponudbo kakovostnih dermokozmetičnih pripomočkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.