Lekarna Ljubljana začela umikati sporne izdelke

Miklavčič: Če kdo proda stavbo IVZ za več kot 12,9 mio, takoj odstopim!

Minister za zdravje Borut Miklavčič, župan mestne občine Ljubljana Zoran Janković in direktor Lekarne Ljubljana Marko Jaklič so na današnji novinarski sporočili, da Lekarna Ljubljana umika sporne izdelke, ki so po mnenju Javne agencije za zdravila napačno registrirani kot galenski proizvodi. Minister Miklavčič je tudi povedal, da agencija vodi postopek zoper več galenskih laboratorijev v Sloveniji. Direktor Lekarne Ljubljana Marko Jaklič je še vedno prepričan, da so poslovali zakonito, a dodal, da bodo sporne izdelke umaknili.

Ne ministru ne županu pa se ne zdi sporna niti kartica zvestobe ljubljanskih lekarn, minister pa je tudi zavrnil očitke o tem, da je – preden je prodajo preklical – stavbo na Trubarjevi 2, v kateri domujeta Inštitut za varovanje zdravja in poslovalnica Lekarje ljubljana prodajal pod ceno.

One thought on “Lekarna Ljubljana začela umikati sporne izdelke

  1. Skrajni čas, da se sporna zdravila umaknejo iz prodaje. Samo tega prenapeteža Jakliča bi vprašala kam naj oddam zdravila, ki so mi jih prodali v njegovi lekarni. Drek in svinjarijo je delal na Vzajemni in sedaj jo dela v Ljub. lekarnah. Kje je kriminalistična služba ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *