[VIDEO] Zoran Janković v šestih minutah

Aktualni župan se poteguje za tretji mandat

Zoran Janković se poteguje za tretji županski mandat in upa, da bodo volivci poleg njega večinsko podprli tudi njegovo Listo Zorana Jankovića. V pogovoru za Radio KAOS pove, katere bodo razvojne prioritete Ljubljane v naslednjem mandatu, kakšna je njena finančna perspektiva in kaj bo s prometom. Najprej pa, tako kot pred njim Damjan Damjanovič, odgovori na vprašanje, kakšna bo Ljubljana po petem oktobru.

One thought on “[VIDEO] Zoran Janković v šestih minutah

 1. SREČNI SLOVENCI ! — http://www.zml.si

  Milan Kučan, Jankovič in stranka; SOLIDARNOST !
  TITO – KARPATI, TITANIC – KARPATIA, je morda kaj sličnosti ?…

  Še dobro, da Milan Kučan ni študiral medicine, kajti v tem primeru bi dobili DOŽIVLJENSKE MANDATE vsi zdravniki in celotno zdravstveno osebje v Sloveniji, ne glede na to ali bi pacienti preživeli ali ne!
  Res VELIKA SREČA za vso Slovenijo, da je MILAN KUČAN študiral le PRAVO in tako nihče prav dosti ne žaluje, da je vsa Slovenija izropana.
  Skrajni levičar KUČAN, vas tako lahko vabi še na desničarsko zgradbo-utrdbo, ljubljanski grad, da se razgledate proti kamniškim Alpam, kako zares lepa je Slovenija.
  Ni potrebno na grad, saj si lahko ljudje od blizu razgledajo svoje “prazne” krožnike, za kar pa ima Kučan takoj pripravljen izgovor; LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC.
  V “prijetni” rdeči družbi kateri je predsedoval kar Zoran Jankovič, so skupaj zapeli še HEJ BRIGADE HITITE…
  Morda je njihova pesem zvenela vse do KARPATOV, v upanju odrešitve le tistih, kateri so Slovenijo izropali in dejansko sodijo na ljubljanski grad dva nadstropja nižje, kjer so se nekdaj nahajale grajske ječe.
  Ta “ČETICA KORAKA”, katera se je zbrala na ljubljanskem gradu, nima slovenskemu ljudstvu kaj ponuditi razen drevesnega lubadarja, zato se nihče od njih niti malo ni potrudil, da bi gozdove ob nedavni naravni katastrofi počistil.
  Tako je povsem na mestu KUČANOVO POVABILO, da si tudi vi razgledate lepote Slovenije kar od blizu, v gozdovih, tako se boste lahko nasitili kar z LUBADARJI in doživljali neomejeno lepote in ljubezni – seveda skozi vaš želodec. Tako vam le ne bo potrebno pojesti kar vaših bližnjih – urejeno!
  Tako vam ne bo potrebno niti peti pesmi; HEJ BRIGADE HITITE, kajti za to bosta poskrbela JANKOVIČ in KUČAN, tudi vaše povsem razkošno doživete ljubezni, ne bosta delila z vami!
  Vsaj tokrat NE! – berite: http://www.monarh.si
  Doktor okultnih znanosti, Boris Valenčič – 1. slovenski KRALJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *