CityLight wi-fi z brezplačnim dostopom do interneta

Dodana vrednost tako za uporabnika kot naročnika

Podjetje Europlakat in agencija Sonce.net sta danes predstavili storitev CityLightWiFi, kjer so nekatera oglasna mesta na avtobusnih postajah opremili z brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta, hkrati pa so oglaševalcem omogočili dvosmerno komunikacijo s potrošniki. Oziroma, kot je dejal Zoran Leban Trojar z agencije Sonce.net, gre za postavitev fleksibilnih brezplačnih dostopov do interneta.

V pilotni projekt se je kot prvi oglaševalec vključil javni zavod Muzeji in galerije mesta Ljubljana z razstavo Več glav več ve, kjer obiskovalcu ob prijavi na wi-fi točko v zameno za njegov e-naslov ponudijo dve brezplačni vstopnici za ogled razstave, je dejal direktor zavoda Blaž Peršin, pri tem pa dodajmo, da dostop do spleta ni pogojen z oddajo e-naslova ali čim podobnim Tomaž Žontar pa je dodal, da CityLightWiFi ne konkurira napovedanemu mestnemu brezžičnemu omrežju.

Zaenkrat je z brezplačnim dostopom do spletna opremljenih pet vitrin v Ljubljani, ena od njih je na postajališču Konzorcij, v bližnji prihodnosti pa jih bodo uredili še pet, nato pa se bodo prilagajali povpraševanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *