Sušnik: podžupan Koželj naj odstopi!

Predsednik ljubljanske SDS in mestni svetnik te stranke Peter Sušnik je na današnji novinarski konferenci ponovno kritiziral ponedeljkovo odločitev mestnega sveta, da podpre odlok o prostorskem načrtu za gradnjo Korotanskega naselja. Sušnik je prepričan, da je mestna občina preveč servilna do vsakokratnega investitorja in da s sprejemom akta ni bila zaščitena javna korist, saj na območju Korotanskega naselja prometna infrastruktura ne bo prenesla obremenitve naselja. Dodal , da so sklepi odbora za urbanizem – ki predloga za Korotansko naselje v nasprotju z mestnih svetom in podprl – očitno brezpredmetni.

Hkrati je Sušnik povedal, da mu v županstvu še vedno niso omogočili vpogleda v dokumentacijo o projektu kartice Urbana, kjer ga skrbi kako je urejena varnost osebnih podatkov in sledenje uporabi posamezne kartice. Prav tako opozarja na problem nadzora s strani Banke Slovenije, saj naj bi šlo pri konceptu Urbane za elektronski denar. Sušnik je mnenja, da je pri tem projektu še veliko neodgovorjenih vprašanj.

3 thoughts on “Sušnik: podžupan Koželj naj odstopi!

  1. Predlagam naj raje odstopi Peter Sušnik.
    Po dolgem času imamo župana, ki bo res nekaj naredil za Ljubljano!

  2. Ja no, saj načeloma je rekel, da bo, če bodo stvari v odboru za urbanizem ostale takšne, kot so 🙂

  3. Spoštovani g. Peter Sušnik, predlagam, da vso zadevo še enkrat premislite. Je čas, ko je potrebno gledati na stranko, mestni svet, volivce in celotno Slovenijo. Vi ste preveč dragoceni, da bi kar tako izstopili in se umaknili. Vaš umik bo povzročil preveliko praznino oz. rano pri demokratih v MOL-u. To dejstvo je bolj pomembno in usodno, kot vaše počutje in želje. Spomnite se ljudi, ki vas imajo radi, vas spoštujejo. Prav zaradi njih je potrebno potrpeti in z delom nadaljevati. Še enkrat dobro premislite. Če je vaš korak res nujno potreben, storite to malo pozneje, ko bo čas bolj ugoden. Pozdravljam vas in želim vse dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.