Jamiroquai v nedeljo v Beogradu

Vstopnice na voljo tudi v Sloveniji pri Eventimu

To nedeljo, 30. junija, v neposredno bližino Slovenije prihaja, po mnenju mnogih, najbolj znani britanski predstavnik acid jazz/soul/funk glasbe – zasedba Jamiroquai.  Zasedba, ki jo vodi karizmatični pevec Jay Kay in se v javnosti pravzaprav pogosto predstavlja kot njegov solo projekt, tokrat prihaja v beograjsko Kombank Areno.

Jamiroquai so na glasbeni sceni prisotni že dobri dve desetletji, potem ko jih je leta 1992 po objavi prvega singla “When You Gonna Learn” opazila založba Sony in izdala njihov prvi album z naslovom “Emergency on Planet Earth”. Pravo prepoznavnost jim je prinesel naslednji album “The Return of the Space Cowboy”, še večja uspešnica pa je bil album “Travelling Without Moving”, izdan leta 1996, na katerem se med drugim nahajajo singli “Virtual Insanity”, “Cosmic Girl” in “Alright”.

Po več kot dvajsetih letih nastopanja Jamiroquai ostajajo zvesti svojemu značilnemu glasbenemu stilu – funku s primesmi elektra in popa, s hiti, kot so “Love Foolosophy”, “Little L”, “Canned Heat”, “Deeper Underground”, in več kot 35 milijoni prodanih albumov po vsem svetu.

Jamiroquai bodo tokrat v Beogradu nastopili drugič, vstopnice za koncert, ki se bo zgodil to nedeljo ob 20. uri v Kombank Areni, pa so na voljo tudi v Sloveniji, in sicer na vseh prodajnih mestih Eventima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.