Bodo svetniki Zares glasovali proti stolpnicam na Brilejevi?

Mestni svetnik Zares Janez Kopač je na današnji novinarski konferenci povedal, da ta mestni odbor te stranke ne podpira gradnje treh stolpnic na Brilejevi. Mestni svetniki bodo v ponedeljek glasovali o prostorskem odloku, ki vključuje tudi sporne stolpnice.

2 thoughts on “Bodo svetniki Zares glasovali proti stolpnicam na Brilejevi?

  1. Podpiram izjave g. Kopača, in upam da bodo z njim blokirali,.oz. nepodprli še kakšni drugi pametni svetniki, da se odlok o prostorski ureditvi skreiran s strani jankovičevih privržencev ne bo sprejel. V nasprotnem primeru boste ljubljančani in ljubljančanke na… ne bo dolgo, ko boste morali plačevati tudi pot do svojih vrat bloka, seveda komu drugemukot našemu …županu. Še tisto, kar je kjerkoli zelenega po Ljubljani, še to po pozidal in si basal žepe. Svoje namere že zelo dobro izvaja, če kdo tega ne opazimo, je dejansko slep. Rajši naj uredi svoje taxiste ki so se razpasli kot gobe po dežju, ne pa da jemlje ljudem še tisto malo upanja in volje do življenja. Najlažje nje vse zrušiti in zidati.

  2. Zanimivo bo videti, kako bodo svetniki dejansko glasovali in kako se bo vprašanje, ki se vleče že tako dolgo, končno razrešilo. Na Brilejevi je že zdaj precejšen problem z več vidiki infrastrukture, tako da razumem sosede, ki se glede na izkušnje drugih Ljubljančanov verjetno precej realistično bojijo, da bodo pogoltni investitorji ravnali v nasprotju z morebitnim dogovorom in gradili ne glede na realne možnosti za zadovoljitev potreb zdajšnjih in bodočih prebivalcev tega izredno gosto poseljenega področja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.